Македонија,Крими хроника

Ограбена „Македонска Пошта“ во Кисела Вода

Ограбена „Македонска Пошта“ во Кисела Вода

Ограбена експозитура на “Македонска Пошта“  на улица „Сава Ковачевиќ“.

Непознат сторител насилно ја отворил влезната врата, влегол внатре и одзел метален сеф во кој имало околу 100.000 денари.