Македонија

Ограбена обложувалница на Џон Кенеди

Ограбена обложувалница на Џон Кенеди

Две маскирани лица вчера извршиле разбојништво во спортската обложувалница „Копачка“ на улицата Џон Кенеди.

Еден од разбојниците бил вооружен со пиштол, а од обложувалницата одземени се  околу  200,000  денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите.