Македонија,Крими хроника

Ограбена обложувалница во Скопје

Ограбена обложувалница во Скопје

Кражба се случила вчера во обложувалницата „Спорт Лајф“ на улица „Емил Зола“ во Скопје.

Две маскирани вооружени лица извршиле разбојништво над вработениот, при што одзеле 350.000 денари.

Се преземаат мерки за откривање на сторителите.