Крими хроника

Ограбена штипјанка со вперен пиштол

Ограбена штипјанка со вперен пиштол

Таа почнала да бара помош, по што тој се доближил до касата и со употреба на физичка сила ја отворил металната фиока, одзел 17.600 денари и го напуштил местото.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на настанот.