Крими хроника

Ограбена викендица во Орешани

Ограбена викендица во Орешани

Непознат сторител ограбил викендица во село Орешани, во сопственост на  Д.А.(47) од Скопје. Грабежот се случил во периодот од 15  до 17 февруари годинава, а направена е штета од околу 100.000 денари.

Непознатиот сторител успеал да одземе воздушна пушка, електрична пила и друг алат, како и прехранбени производи.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.