Македонија,Крими хроника

Ограбени црквите „Св. Богородица“ и „Св. Никола“ во струшко

Ограбени црквите „Св. Богородица“ и „Св. Никола“ во струшко

Ограбени црквите „Св. Богородица“ и „Св. Никола“ во струшко.

Од црквата „Св. Богородица“  се одземени 500 денари, а од црквата „Св. Никола“ 700.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.