Македонија,Крими хроника

Ограбено основното училиште „Драга Стојанова“

Ограбено основното училиште „Драга Стојанова“

ОУ „Драга Стојанова“ во село Патишка Река вчера било ограбено.

Од една од училниците е одземен монитор, тастатура и куќиште.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.