Македонија,Крими хроника

Ограбил манастир на Велигден

Ограбил манастир на Велигден

На 20/21.04.2014 година, во с.Побожје, скопско во манастирот „Мала Богородица“ непознат сторител со кршење на катанец од врата извршил тешка кражба, од каде одзел 1.000 денари, моторна пила, апарат за заварување и едно јагне.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.