недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ФОТО: Нема веќе претрчување на Бит-пазар

ФОТО: Нема веќе претрчување на Бит-пазар

ФОТО: Нема веќе претрчување на Бит-пазар

Поврзани вести

Oграда е поставена на средишниот дел на жардиниерата на булеварот „Крсте Мисирков“ на Бит-пазар.

Пешаците во овој дел, секојдневно ја прескокнуваа жардиниерата и ја претрчуваа улицата со што си го ставаат животот во опасност, а во исто време и го закчуваат сообраќајот. Исто така, на овој булевар досега се случувале и многу сообраќајни незгоди.

Пред неколку години, властите изградија пешачки надвозен премин, но ретко кој го користи за да премине на другата страна.

ФОТО: Сител.мк

Најчитани вести