ТОП,Македонија

Огромен народен собир на ГДОМ пред Собрание

Огромен народен собир на ГДОМ пред Собрание

Граѓанската иницијатива за одбрана на Македонија (ГДОМ) вечерва организира голем народен собир пред Собранието на Република Македонија.

Големиот народен собир вечерва ќе се оддржи од 19 часот.

Инаку во изминатите денови ГДОМ организираше народни собири во повеќе градови од Македонија.