понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Охрид повторно на CNN

1

Последни вести

Фотографиите од небото над Охрид, направени од Стојан Стојановски се најдоа во емисијаа на CNN, i-Report, посветена на појавите ”Супер месечина” и ”Крвава месечина”.

Ова не е прв пат Охрид да се најде во оваа емисија која има светско реноме.

Фотографиите на Стојан Стојановски од појавата Супер месечина и затемнувањето на Месечината се објавени и на порталот Space.com.

2

3

4

5

foto
foto1

Најчитани вести