Македонија,Крими хроника

Охриѓанец олеснет за 10.000 евра

Охриѓанец олеснет за 10.000 евра

Тешка кражба се случила вчера во куќа во Охрид.

Од куќата на педесет и тригодишниот И.Т. во охридско Косел биле одземени 10 илјади евра.

Се превземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.