вторник, 28 март 2017  |  Вести денес: 55

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Битола приреди Ифтар вечера

Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола вечерва приреди Ифтар вечера по повод муслиманскиот верски празник Рамазан Бајрам.

iftar-bitola-520x293

Поврзани вести

Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола вечерва приреди Ифтар вечера по повод муслиманскиот верски празник Рамазан Бајрам.

iftar-bt-520x381

На вечерата присуствуваат и Борче Димитровски, претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ од Битола, пратениците во Собранието на РМ, Лилјана Кузмановска и Зоран Илиоски, како и Дејан Бошковски, директорот на ЕЛЕМ.

Најчитани вести