Македонија

Околу 200 корисници од скопско Сопиште без вода

Околу 200 корисници од скопско Сопиште без вода

Околу 200 корисници од скопското село Сопиште од 14 часот се без вода, информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“.

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа на улица 35 број 9 во селото Сопиште, а ќе трае се’ до санирање на дефектот.