Македонија

Околу 4.000 прилечпани тргнаа кон Скопје на митингот на ВМРО-ДПМНЕ (ФОТО)

Околу 4.000 прилечпани тргнаа кон Скопје на митингот на ВМРО-ДПМНЕ  (ФОТО)
Прилепчани едногласни и обединети како никогаш до сега. Река од луѓе се упати кон главниот град со една цел, да се одбрани и заштити државата од федерализација и двојазичност, да се пренесе пораката дека на овие простори постои една држава која доволно страдала и трпела поделби во минатото, пренесува Маркукуле.

received_10209710689155461

received_10209710685675374

received_10209710683155311

received_10209710681115260

received_10209710679355216