Магазин

Омекнува, освежува, регенерира – серум за лице на Клиник

Омекнува, освежува, регенерира – серум за лице на Клиник

Серумот за лице на Клиник Repairwear Laser Focus за само четири недели ги намалува видливите брчки на вашето лице, како и оштетувањата од сонце.

Станува збор за серум кој ја омекнува, освежува и регенерира вашата кожа. Докажано е дека со овој производ можете да постигнете околу 63 отсто од резултатите што би ги постигнале со користење на скап 12 неделен третман со дерматолошки ласер.

Иако ова не е ласер, сепак ќе бидете изненадени од импресивните резултати. Благодарение на новите состојки кожата станува два пати помазна, а ќе бидете изненадени од забележително изедначената текстура на кожата.

Серумот се нанесува со лесна масажа на лицето, два пати во текот на еден ден: наутро и навечер.