четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 2

Омилената секс поза ги открива неговите намери

Можеби намерите на вашиот партнер не се најјасни и не сте сигурни што се можете да очекувате, но ако внимателно размислете за секс навиките на вашиот партнер и се тоа го поврзете со овој текст, работите ќе бидат многу подобри.

clzx6gshoeo

Поврзани вести

Секс позата која мажот најчесто ја практикува во кревет, може многу да зборува за него. Можеби намерите на вашиот партнер не се најјасни и не сте сигурни што се можете да очекувате, но ако внимателно размислете за секс навиките на вашиот партнер и се тоа го поврзете со овој текст, работите ќе бидат многу подобри.

Доколку кај себе имате маж кој ја сака мисинерската поза голема е веројатноста дека се работи за тип кој на традиционален начин го сфаќа животот, а со тоа и врската со вас.

Партнерите кои најчесто сакаат кучешка поза се поразлични типови. На нив им е важно добро да се забавуваат во кревет, но немаат претерано сериозни намери.

Доколку во сексот сака секси играчки, голема е веројатноста дека вашата врска за него е чиста фантазија.

Најчитани вести