понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 5

„Under Pressure“ без музика: Дејвид Боуви и Фреди Меркјури A капела

Вакво нешто никогаш нема да слушнете од денешните најпознати „пејачи“.

„Under Pressure“ без музика: Дејвид Боуви и Фреди Меркјури а капела

„Under Pressure“ без музика: Дејвид Боуви и Фреди Меркјури а капела

Поврзани вести

Во 1981 година, Дејвид Боуви со групата Квин, заминуваат во студио во Швајцарија, да снимат  вокали за песната „Cool Cat”. На Дејвид му станало досадно и предложил да напишат нова песна. Според Марк Блејк, автор на биографијата на Фреди Меркјури, тие почнале 24 часовен маратон со вино и завршиле со оваој музички скапоцен камен.

Вакво нешто никогаш нема да слушнете од денешните најпознати „пејачи“.

Ова е нешто неверојатно!

Најчитани вести