Македонија,Економија

ОНЕ го отвори реновираниот салон во Охрид

ОНЕ го отвори реновираниот салон во Охрид

Телекомуникацискиот оператор ОНЕ синоќа во Охрид го отвори новиот реновиран салон. Салонот во Охрид има комплетно нов и модерен изглед, а ентериерно решение на салонот, како и на сите претходни, е во согласност со имиџот и брендот на компанијата и претставува модерен и урбан простор кој овозможува поблиска комуникација на персоналот со клиентите.

Модернизацијата на продажниот салон на ОНЕ во Охрид е направена во пресрет на летната сезона за која ОНЕ најавува и бројни активности.

“Поводот за денешниот настан е отворањето на обновениот продажен салон во Охрид, но и најава на уште едно охридско лето во знакот на ОНЕ и ЏаБест. За мене лично, Охрид е едно од најубавите летувалишта во регионот, но и атрактивна туристичка дестинација и поради богатата програма со култури и забавни содржини. Традиционално и годинава, ОНЕ е спонзор на Green Beach Festival кој ќе се случува на 1 август, а како генерален спонзор на најголемата македонска музичка ѕвезда, ОНЕ најавува два незаборавни концерти на Каролина Гочева на 24 и 26 јули. Годинава, како и претходните, ќе бидеме присутни и на плажите Куба Либре и Оревче, за каде се предвидени и бројни настани и забавни содржини”, изјави Цирил Кафол, Генерален извршен директор на ОНЕ.

Салонот на ОНЕ во Охрид е уште еден во низата комплетно реновирани, а до крајот на годинава предвидено е да бидат реновирани вкупно 15 продавници. На свеченото отворање на салонот, посетителите кои направија сметка добија пригодни подароци од ОНЕ.