Македонија,Економија

ОНЕ го реновира продажниот салон во Веро Тафталиџе

ОНЕ го реновира продажниот салон во Веро Тафталиџе

Телекомуникацискиот оператор ОНЕ информира дека, од утре, 17 јануари започнува со реновирање на продажниот салон во Веро – Тафталиџе, а предвидено е да заврши на крај на месецот , односно најдоцна до 30 јануари.

Реновирањето на салонот предвидува комплетно ентериерно преуредување во модерен и отворен простор за секој посетител кој овозможува поблиска комуникација на персоналот со клиентите.
Најблискиот продажен салон на ОНЕ во оваа област е лоциран во ТЦ Лептокарија.