среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ОНЕ со нов припејд пакет со неограничени разговори и интернет

oneee

Последни вести

Телекомуникацискиот оператор ОНЕ, од денес, го збогатува своето портфолио со нов припејд пакет кој нуди неограничени разговори кон сите национални мрежи и 300 МВ интернет.

Станува збор за неделен пакет кој за само 99 денари неделно ќе им овозможи на сите ЏаБестери и корисници на ОНЕ припејд да зборуваат неограничено кон сите национални мрежи и опуштено да сурфаат на интернет цела недела.

Истовремено, со секое надополнување на кредит, корисниците на ЏаБест и натаму зборуваат бесплатно со сите ЏаБестери.

Сите припејд корисници на ОНЕ и корисниците на ЏаБест можат да го активираат неделниот пакет со повик кон бројот 1460 и да уживаат во неговите придобивки.

ЏаБест е уникатен, модерен производ за млади, со препознатлив идентитет своја визија и единствена филозофија. ЏаБест е инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина комуникација.

Најчитани вести