Крими хроника

Опожарени два автомобили на сопственикот на „Кала“

Опожарени два автомобили на сопственикот на „Кала“

Ноќеска изгореа два автомобила  на  сопственикот на кафикот „Кала“ на улица Ленинова, дознава „Локално“. Автомобилите од марката  „ голф“и  „пежо“ биле запалени во исто време на различни локации.

Полицијата сѐуште врши увид, на местото на уништените автомобили.