Македонија,Крими хроника

Опожарени дуќани на Ѓорѓи Поп Христов

Опожарени дуќани на Ѓорѓи Поп Христов

Непознати лица предизвикале пожар во напуштен дуќан на улицата Ѓорѓи Поп Христов во Скопје.

Огнот кој се распламтил зафатил уште неколку објекти, два дуќани и една книжарница.

Од МВР велат дека огнот бил локализиран и изгаснат. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.