Македонија

Општина Гази Баба ќе донира јоргани и перници за Детска клиника

Општина Гази Баба ќе донира јоргани и перници за Детска клиника

Општина Гази Баба ја продолжува соработката со Клиниката за детски болести од Скопје. Градоначалникот Тони Трајковски утре ќе донира јоргани и перници за одделенијата на детската клиника.

Трајковски ќе оствари и средба со директорката на Клиниката, Аспазија Софијанова.