петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Општина Кавадарци донираше ЦТГ апарат за Гинеколошкото одделение

ctg

Последни вести

Општина Кавадарци денеска донираше ЦТГ медицински апарат на Гинеколошкото одделение при Општата болница во Кавадарци.

На донацијата и претходеше одлука на Советот на општината, а апаратот го предаде градоначалникот Александар Панов.

Најчитани вести