сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Орав на проштална средба со Трајко Вељаноски

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска ќе има проштална средба со шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, Аиво Орав.

orav-i-trajko-640x356

Поврзани вести

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска ќе има проштална средба со шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, Аиво Орав.

Прошталната средба ќе се оствари во Собранието на Република Македонија.

Најчитани вести