понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 29

Ордановски не е повеќе Директор на АЕК

robert_ordanovski

Поврзани вести

Роберт Ордановски повеќе не е Директор во агенцијата за електронски комуникации. На негово место е назначен Владимир Ристевски.

Орданоски е електроинженер по професија и има големо искуство во радио-комуникациите и во јавните комуникациски мрежи. Пред да дојде во АЕК, работеше во компанијата Т-Мобиле Македонија, како извршен директор за инженеринг.

Најчитани вести