понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

Осми април неработен ден за Ромите во Македонија

Македонија денеска го слави Илинден

Македонија денеска го слави Илинден

Последни вести

Осми април, Меѓународниот ден на Ромите е неработен ден за припадниците на ромската заедница во Република Македонија, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на припадниците на ромската заедница во Република Македонија им го честита Меѓународниот ден на Ромите.

Најчитани вести