сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Осми декември неработен за сите граѓани

Осми декември неработен за сите граѓани

Осми декември неработен за сите граѓани

Последни вести

Осми декември неработен за сите граѓани. Согласно Законот за празниците на Република Македонија, празникот Св. Климент Охридски, 8-ми Декември (вторник) е неработен за сите граѓани на Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита празникот на граѓаните на Република Македонија коишто го чествуваат и го слават патронот „Св. Климент Охридски”.

Најчитани вести