Магазин

ФОТО: Остатоци од НЛО среде Лондон

ФОТО: Остатоци од НЛО среде Лондон
Остатоци од НЛО среде Лондон

Полицијата во Лондон остана шокирана откако остатоци од НЛО беа најдени среде предградие.

Голем број теоретичари на завери отворија голем број прашања откако  во едно лондонско предградие бил пронајден објект што наликува на вонземјански НЛО.

Остатоци од НЛО среде Лондон
Остатоци од НЛО среде Лондон

Сепак, голем број…