понеделник, 21 август 2017  |  Вести денес: 13

Осуда од Правниот факултет за инцидентот со професорката Каракамишева

Деканатската управа на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје, најостро го осуди однесувањето на група студенти кои извршија упад во кабинетот на професорката Тања Каракамишева.

praven-fakultet

Последни вести

Деканатската управа на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје, најостро го осуди однесувањето на група студенти коишто на 14.04.2016 година  извршија упад во кабинетот на д-р Тања Каракамишева-Јовановска, редовен професор на Факултетот.

Деканатската  управа на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје повикува на толерантност и почитување на различни мислења  и јавно искажан став од страна на секој од вработените или од страна на секој од студентите на Правнит факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.

Најчитани вести