среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 14

Груевски ќе се обрати на годишната конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

vmro-dpmne500

Последни вести

Во Универзалната сала во Скопје денеска во 13:00 часот, ќе се одржи 15-та Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ.

На Годишна конференција на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ свое обраќање ќе имаат претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и претседателот на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ Даниела Рангелова.

Најчитани вести