Македонија,Крими хроника

Осумнаесет лаптопи украдени од ОУ „Ѓорѓија Пулевски“

Осумнаесет лаптопи украдени од ОУ „Ѓорѓија Пулевски“

Тешка кражба се случила минатата недела во основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“.

Од училиштето засега непознат сторител одземал 18 лаптопи.

Од МВР велат дека се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и целосно расчистување на случајот.