Македонија

Отежнат сообраќајот на патиштата од Прилеп кон Витолиште и Македонски Брод

Отежнат сообраќајот на патиштата од Прилеп кон Витолиште и Македонски Брод

Поради свлечиште на патот Прилеп – Витолиште и слегнување на асфалтот  на патот Прилеп-Македонски Брод сообраќајот се одвива отежнато, соопшти денеска Автомотосојузот на Македонија.

На патиштата, според АМСМ, е поставена соодветна патна сигнализација.