Македонија

Отежнат сообраќајот од Волково кон Никиштане и Орман

Отежнат сообраќајот од Волково кон Никиштане и Орман

Поради асфалтирање на патот од селото Волково кон селата Никиштане и Орман, од 15 до 20 септември сообраќајот ќе биде отежнат.

Од Општина Ѓорче Петров ги замолуваат граѓаните за трпение и разбирање. Со завршување на последниот дел од предвидените работиовој дел од општината ќе добие нов современ пат со што видно ќе се подобри протокот на сообраќај но и сигурноста на пешаците.