Магазин

Откажани концертите на Каролина поради смртта на Даниел Милошоски

Откажани концертите на Каролина поради смртта на Даниел Милошоски

Концертната турнеја на Каролина е откажана поради ненадејната смрт на Даниел Милошоски еден од сопствениците на „Авалон продукција“.

Билетите можете да ги вратите на продажните места на коишто сте ги купиле со приложување на фискалната сметка. Тие што купиле билети електронски се замолуваат да испратат е-пошта на contact@kupikartizase.com со бројот на ваучерот и датумот на извршената трансакција, објавено е на веб-страницата „Купи карти за сѐ“.