Македонија

Откажани летови на скопскиот аеродром

Откажани летови на скопскиот аеродром

Поради магла на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје ноќеска се откажани  предвидените слетувања и полетувања од и кон Виена.

Останатите летови на скопскиот аеродром од изутрината се реализираат, покажува информативниот систем на официјалната веб страница на аеродромот „Александар Велики“.