Македонија

Откажани летовите за и од Истанбул, со задоцнување на линиите за Загреб и Дортмунд

Откажани летовите за и од Истанбул, со задоцнување на линиите за Загреб и Дортмунд

Поради утринската магла авиосообраќајот во земјава се одвива со задоцнување.

На скопскиот аеродром „Александар Велики“ се откажани летовите за и од Истанбул, а со задоцнување летовите за Загреб и Дортмунд.