Македонија,Крими хроника

Откриени седум Албанки кои нелегално работеле во Струга

Откриени седум Албанки кои нелегално работеле во Струга

Вкупно седум државјани на Албанија се откриени дека нелегално работат во два угостителски објекти во Струга.

Албанките биле откриени вера при полициска контрола во објектите ,,Ексклузив“ и ,,Јони“ во с.Велешта. Истите се приведени и задржани за понатамошна постапка.