четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Откриено кои жени се најдобри во сексот: Русокоси, бринети, црни или црвени?

Можеби некои од вас ќе размислат и за промена на бојата на косата. Во неодамна спроведеното истражување учествувале 5.117 сексуално активни девојки, а еве што бојата на нивната коса говори за тоа колку сакаат авантури во креветот.

zeni-seks

Поврзани вести

Можеби некои од вас ќе размислат и за промена на бојата на косата. Во неодамна спроведеното истражување учествувале 5.117 сексуално активни девојки, а еве што бојата на нивната коса говори за тоа колку сакаат авантури во креветот.

Црвенокосите најмногу ги интересира играњето улоги за време на сексот (20 отсто) во споредба со русокосите (14 отсто), бринети (12 отсто) и црнки (8 отсто).

Црнките се најотворени за секс на една ноќ (65 отсто), а веднаш зад нив се русокосите (61 отсто) и бринетите (59 отсо). Црвенокосите се најмалку заинтересирани за ова (57 отсто).

Кога станува збор за сексот, 56 отсто црни жени сметаат дека се „неверојатни“ или „многу добри“ во креветот во споредба со црвенокосите девојки (42 отсто). Овака доброто мислење за својата сексуална вештина дефинитивно го немаат бринетите (41 отсто) и русокосите (40 отсто).

Но кога станува збор за необичните места, овде русокосите се дефинитивно први: 80 отсто од нив имале секс во када, 67 отсто во автомобил, 51 отсто во природа, 43 отсто во базен, 37 отсто на забава и 27 отсто од нив на плажа.

Најчитани вести