Магазин

Откријте го неодоливиот мирис на ружа и ледени кристали

Откријте го неодоливиот мирис на ружа и ледени кристали

Минатата пролет пристигна новата верзија на парфемот Givenchy Very Irrésistible кој е посветен на ружата, кралицата на цвеќето, кој е насловен едноставно Very Irrésistible L’Eau en Rose.

guvanch_2Во овој парфем ружата за прв пат е претставена на единствен начин. Слатките ливчиња на ружата се проткаени со ледени кристали кои ја покажуваат играта на контрастот помеѓу мекоста и живоста. Составот на парфемот е навистина едноставен и чист. Во горните ноти се наоѓа капината, во средните ноти се наоѓа ружата, а базичните ноти се отвораат со мирис на мошус.

Овој шармантен коктел е деликатна мешавина на оригиналност, смелост, елеганција и женственост. Иако е лансиран во пролет, овој период може да го користите во секој период од годината.