Магазин

ФОТО: Отмена и елегантна-новата колекција на Ралф Лорен

ФОТО: Отмена и елегантна-новата колекција на Ралф Лорен

Додека дамите ширум светот уживаат во парчињата во овогодинешните парчиња на Ралф Лорен, дизајнерот и неговиот тим не губат време и веќе ни ја претставија модната линија за наредната година.

rl_1

Линијата за есен/зима 2016/17 е прикажана во Њујорк, а лесно може да се заклучи дека е наменета само за нежна, сензуална и отмена дама.

Покрај основните бои, црна и бела, доминира и кремавата боја, а од материјалите тука се брусена кожа, кашмир и свила.

rl_2

rl_4

rl_5

rl_6

rl_8

rl_9

rl_10

rl_19

rl_20