Македонија

Oтписот на долговите – топ тема во српските медиуми

Oтписот на долговите – топ тема во српските медиуми

Српските медиуми веќе два дена ја пренесуваат информацијата дека Македонија со закон ги отпишува долговите на најсиромашните граѓани. Вестите се топ тема и на социјалните мрежи, а коментарите на граѓаните се дека и Србија треба да го следи овој потег. Ова се дел од написите и коментарите на оваа тема.

telegraf-600x157

press-600x173

kom-1

kom-2-600x526

kom-4

kom-5-559x600