Македонија

Отстранет проблемот со телефонската линија „192“

Отстранет проблемот со телефонската линија „192“

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека проблемот со телефонската линија 192 е отстранет, па сите граѓани ќе можат без никаков проблем да ја користат за пријавување.