Магазин

Отстранете ги испуканите капилари со само една состојка

Отстранете ги испуканите капилари со само една состојка

По овој третман ќе заборавите на трагите од испуканите капилари на вашите нозе.

Испуканите капилари изгледаат лошо и се навистина болна и непријатна појава. Сините, виолетови и црвени подливи мошне грдо изгледаат на кожата. Но постои решение од вашата домашна аптека што помага при овие тегоби.

umorna-devojka-1388772672-23386

Се што ви е потребно е јаболков оцет. Нанесете оцет на подрачјето каде што имате испукани капилари. Ова повторубајте го три пати дневно по 10 минути. По четири седмици или пред тоа испуканите капилари ќе исчезнат.

Треба да знаете дека оцетот може да предизвика и иритација на кожата, затоа немојте да ставате на чувствителните делови на телото.