Македонија

Отворање на Меѓународниот саем за образование и кариера

Отворање на Меѓународниот саем за образование и кариера

Министерот за образование и наука, Спиро Ристовски, денеска ќе присуствува на отворањето на Меѓународниот саем за образование и кариера – „Денови на образование и кариера 2014“, во организација на Скопски саем во соработка со Образовниот информативен центар.