петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Oтворен ден на Управата за имотно-правни работи во општина Вевчани

katastar

Последни вести

Граѓаните на општина Вевчани утре ќе имаат можност да се консултираат и информираат за своите имотно-правни проблеми.

Директорот на Управата за имотно правни работи Зоран Крстаноски во општинската зграда од 12 до 16 часот ќе врши прием на граѓани.

Најчитани вести