петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Отворен пункт на ПИОМ во Гази Баба

piom500

Последни вести

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување денеска во општина Гази Баба ќе постави пункт каде граѓаните може да го проверат стажот на осигурување, платите и другите податоци.

Активноста насловена „Ден за вас“ е посветена на реформите на пензискиот систем и се реализира во соработка со Министерството за труд и социјална политика.

Најчитани вести