сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 11

Отворена програма на Канал 5 за помош на настраданите во поплавите

pop

Поврзани вести

Почна отворената програма на Канал 5 ТВ за помош на нашите сограѓани. Телефоните за вклучување во студио се 02/30.901.557 и 02/61.52.990

Телефон за донации од по 100 денари – 143.400 од сите оператори.

Заедно да им помогнеме на нашите сограѓани!

Најчитани вести