Македонија

Отворена првата онлајн аптека во Македонија

Отворена првата онлајн аптека во Македонија

Почна со работа првата онлајн аптека во Македонија, од која граѓаните ќе може да порачуваат лекови преку интернет и да ги добиваат на домашна адреса.

Приватната здравствена установа – Аптека „ЕДЕА Фармација“ е првата која има онлајн аптека и нуди брза и бесплатна достава на повеќе од 2.000 производи, вклучувајќи ги и лековите на рецепт.

Со нарачката на лекови од „ЕДЕА Фармација“ преку интернет, сигурноста и дискрецијата се загарантирани, а граѓаните ќе може да го имаат нарачаниот производ за не подолго од 30 минути, на домашна адреса.

ЕДЕА Фармација“ е современа аптека основана за да помогне брзо и едноставно да се најде вистинското решение за добро здравје и убавина.

– Нашата мисија е да бидеме поблиску до вас и одговорно да се грижиме за вашето и здравјето на вашите најмили. Тимот од фармацевти кој работи кај нас е подготвен да обезбеди квалитетна и професионална услуга, да советува и да овозможи да живеете поздраво – велат од „ЕДЕА Фармација“.

Работното време на онлајн аптеката е преку целиот ден, од 8 до 22 часот од понеделник до петок, и во сабота од 9 до 16 часот и 30 минути.
Понудата на аптеката, заедно со детали за производите, граѓаните може да ги видат на веб-страната www.edea.mk. Преку неа може и да се направат нарачките.